Bērnu un jauniešu Dziesmu un mūzikas svētki

Piektdien, 2009. gada 1. Maijā Rīgā, Pestīšanas Tempļa draudzes dievnamā notika gadskārtējie bērnu un jauniešu Dziesmu un mūzikas svētki. Svētku rīkotāji ir Latvijas baptistu draudžu savienības svētdienskolu apvienība.
Arī Pļaviņu svētā Pētera evaņģēliski luteriskās draudzes svētdienskola, 15 bērnu sastāvā, ar Pļaviņu Domes atbalstu, piedalījās šajos svētkos.
Svētku pirmajā daļā bija individuālo priekšnesumu koncerts, kurā arī Pļaviņu svētdienskola sniedza savu sagatavoto programmu. Iesāka draudzes flautu kvartets, tad sekoja īss uzvedumus „Vai tu pazīsti Jēzu?” un nobeigumā visi bērni nodziedāja kopīgu dziesmu, ka vislabākais, kas mums ir dots ir pazīt Jēzu.
Dienas gaitā svētku organizatori bija sagatavojuši pārsteigumus bērniem – dāvaniņas un interesantus svētku vadītājus, kā arī bija sarūpētas garšīgas pusdienas.
Svētku noslēgumā – bērnu kopkoris no visas Latvijas svētdienskolām, ansambļi, solisti un kristīgo mūziķu kopa „Būsim kopā”, kuras sastāvā ir kristīgo bērnu orķestris un vokālā grupa. Korim pievienojās arī dažāda vecuma solisti – gan pusaudži, gan arī mazie bērni. Koncerta izskaņā skanēja dziesma „Māci, mani, Kungs, Tavu ceļu iet”, kuru pavadīja orķestris, un beigās pievienojās, gan klausītāji, gan vecāki un skolotāji, kas sēdēja zālē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.